Primele două calificate din preliminarii: Târgoviște și Sibiu!

Ieri s-au disputat nu mai puțin de trei meciuri, în două cazuri fiind vorba de manșa secundă, așa că se știu primele două calificate din preliminarii pentru turneul final.

De la ora 17, pe stadionul central al Târgoviștei, Eugen Popescu, gazdele de la UVT au învins din nou, și tot la scor, pe UTBv Brașov. După 4-0 în tur, acum a fost 6-0 (2-0). În min. 3, 1-0, peste un minut, 2-0… În min. 76, la 3-0, brașovenii au avut un eliminat, pe Dragoș Tudor, pentru două galbene. Ultimele trei goluri s-au marcat în min. 89, 90+1 și 90+3!! George Matei a reușit o ”dublă”. Astfel, ”valahii” antrenați de Gabriel Cucui s-au calificat pentru turneul final.

De la aceeași oră, ULBS Sibiu a jucat, acasă, pe stadionul Obor, contra UAB Alba Iulia. În tur, sibienii câștigaseră cu 3-2. Echipa din orașul Marii Uniri a opus o rezistență dârză, dar mai mult decât un egal, 2-2 (1-1), n-a izbutit. Sibienii ies învingători din acest derby al Ardealului.

De la ora 19, în derby-ul Clujului (foto din titlu), UBB (foto sus) a dispus, în calitate de gazdă, de UTCN (foto jos), cu 8-2 (3-1), Adrian Lupu marcând trei goluri. Returul, mâine, de la ora 19.

P.S. Publicăm detalii și fotografii despre meciuri în măsura în care le primim.