Restanțele de ieri. Aradul și Tg. Jiul devin lidere

Ieri au avut loc cele două restanțe.

În seria I, restanță din chiar prima etapă, Vasile Goldiș a învins, pe stadionul Motorul din Arad (pe care evoluează UTA Bătrâna Doamnă, proaspăt promovată în Liga a II-a), pe ”Poli” Timișoara cu 6-3. Bănățenii au deschis scorul, dar la pauză s-a intrat cu 2-1 pentru gazde, grație unui gol căzut în finalul primei reprize. Apoi, profitând și de faptul că UPT a rămas în 10 (nu pentru eliminare, ci din cauza unei accidentări, un jucător trebuind să iasă de pe teren și nemaiexistând rezerve disponibile pe bancă), arădenii s-au impus la scor de tenis.

În seria a IV-a, restanță din etapa a 2-a, Tg. Jiu a învins Târgoviște cu 1-0 (foto), gol marcat de Dragoș Săulescu în min. 70. Partida s-a desfășurat pe stadionul principal a urbei lui Brâncuși, Municipal Tudor Vladimirescu, arenă ce, cu o zi înainte, găzduise meciul Pandurii – CSMS Iași 5-2, din Liga I. Acestea au fost printre ultimele jocuri disputate pe acest teren, baza urmând a intra în reconstrucție.

Tg. Jiu - Targoviste

Cele două echipe învingătoare de ieri trec lidere în clasamentele seriilor respective, dar totul se va stabili abia în ultima etapă!