Rezultatele primei runde de azi. Tg. Jiu câștigă derby-ul cu Arad, Bucureștiul a doua înfrângere

Azi-dimineață, în a doua rundă a grupelor, a fost UVVG Arad – UCB Tg. Jiu 1-3 (0-2) și UPB Bucureşti – ULBS Sibiu 1-5 (0-3).

Pe terenul II de la Dan Păltinișanu, derby-ul echipelor care s-au calificat din seriile de patru a fost tranșat (foto) surprinzător de clar de Tg. Jiu, care i-a avut în teren pe Alexandru Avrămescu (fost în Liga I, la Pandurii, acum la Metalurgistul Cugir, în D3) și Dragoș Săulescu (FC Caransebeș – D2). În min. 1, la o incursiune pe stânga, gorjenii deschideau scorul. L-au majorat în ultimele minute ale primei reprize. A fost apoi 3-0, Aradul a înscris pentru 3-1. La acest scor, un jucător de la ”Vasile Goldiș” a fost eliminat și zarurile au fost aruncate.

?????????????

Dincolo, pe Știința, meci fără istoric. Cu fostul internațional de juniori și de tineret Sergiu Muth (Gaz Metan Mediaș, prezent în această iarnă și în selecționata divizionară, la 0-0 cu Bulgaria în Turcia, amical la 7 februarie) în teren, Sibiul a debutat în competiție cu o victorie la scor contra Bucureștiului, învins și ieri de alți ardeleni, cei din Cluj. Ca un amănunt, cei din Capitală au în componență și un jucător de culoare, angolezul Manuel Ribeiro da Silva.