Septimiu Ormenișan despre turneu

La rugămintea noastră, antrenorul câștigătoarei, conf. univ. dr. Septimiu Ormenișan, ne-a declarat:

”Aș dori să încep cu începutul! Referitor la sistemul de desfășurare a competiției: consider că oricare sistem ar fi fost, se găsea cineva să conteste acest lucru. Că de ce eliminatoriu și nu turneu, că de ce prea multe meciuri și jucătorii sunt la final de campionat etc.

S-a jucat eliminatoriu și durata totala n-a fost mare! Acest aspect consider că a oferit șanse reale tuturor participanților, deoarece, pe durata a 60 de minute, o echipa bine organizata și cu 2-3 jucători de valoare putea să facă orice rezultat! În același timp, la fiecare meci se juca cu o încărcătură psihologică aparte.

Consider că toate echipele care au participat au oferit jocuri bune și foarte bune, mai ales finala mare, dintre echipa noastră și UVT.

Salut inițiativa timișorenilor, prezenta domnului rector Șerban la finală, dar mai ales faptul că aceasta competiție are continuitate, creează prietenii și au loc schimburi de experiențe între studenții universităților participante.

Despre acest titlu de campion nu pot să spun decât: mulțumesc cu <M> mare băieților, conducerii universității, care a susținut de fiecare dată aceste competiții destinate sportului universitar.

De asemenea aprecieri și mulțumiri cluburilor și antrenorilor care pregătesc acești jucători!

Închei cu speranța că această competiție să se perpetueze an de an, să fie câștigată de echipa cea mai bună, iar la nivel european să înțelegem că prin sport (dacă mai este cazul să spunem…) putem să facem o imagine bună orașului, universității și României.

Multă sănătate tuturor și să ne revedem cu bine an de an, mai buni, mai puternici și mai încrezători în ceea ce facem…

Poate sunt prea multe spuse, dar acestea au fost gândurile mele sincere!”.