Sistemul de desfășurare a turneului final

Preliminariile au avut o singură fază, eliminatorie, în dublă manşă sau în manșă unică, echipa calificată urmând să acceadă la turneul final. În manşa retur, a fost gazdă echipa care în manşa tur a fost oaspete.

Turneul final va avea loc între 18-20 mai, la Timișoara, pe stadionul Știința și pe terenurile II Dan Păltinișanu și sintetic Baza 2.

La turneul final vor participa opt echipe, care vor juca eliminatoriu: sferturi de finală, meciuri de clasament, semifinale, finala pentru locul 3, finala.

Durata meciurilor de la turneul final, exceptând finala, va fi de două reprize a câte 30 de minute. În caz de scor egal la final, se va trece direct la loviturile de departajare.

În finală, în caz de scor egal după 90 de minute se dispută două reprize de prelungiri a câte 15 minute. Dacă egalitatea se menține, se trece la loviturile de departajare (câte cinci, executate alternativ, apoi, dacă egalitatea se menține, câte una).

Fiecare echipă va juca un meci pe zi, în cele trei zile de turneu.

Lotul unei echipe poate avea maxim 19 jucători. Echipele au dreptul de a înscrie 18 jucători pe raportul de arbitraj, dintre care şapte rezerve. Fiecare echipă are dreptul la cinci înlocuiri de jucători, una fiind rezervată exclusiv portarului.