Aradul pe 3, Sibiul pe 4, 6-1 în finala mică

UVVG AradFoto: UVVG Arad înaintea meciului, într-un echipament cu însemnele lui Național Sebiș. A fost al treilea echipament folosit de arădeni, câte unul pentru fiecare meci în această competiție (unul cu însemnele lui UTA Bătrâna Doamnă, două cu însemnele lui Național Sebiș)

Azi-dimineață, în finala mică (foto jos), Aradul a învins la scor Sibiul, 6-1 (4-1). Abia începuse meciul și arbitrul a dictat penalty pentru arădeni. Ratat. În minutul următor, Sibiul deschide scorul. Un alt penalty, tot pentru ”Vasile Goldiș” aduce egalarea, în min. 30. După cinci minute, arădenii preiau conducerea. După alte două minute, UVVG se distanțează la două goluri. După încă trei minute, 4-1. Încă două goluri în repriza secundă, 6-1 final, ultimul gol în ultimul minut.

?????????????

Ultimele minute, Sibiul le-a jucat în 10, un jucător accidentat părăsind terenul. deși cele patru schimbări nu fuseseră efectuate, ULBS n-a mai avut, pur și simplu, pe cine introduce, din cauza crizei de efectiv. Doi jucători erau suspendați, eliminați contra Clujului, ieri, exact căpitanii echipei în momentul eliminării! Plus alți jucători menajați, în frunte cu internaționalul medieșean Sergiu Muth, având în vedere că Sibiul a fost nevoită să joace nu mai puțin de trei meciuri în decurs de exact 24 de ore!!! Din păcate, aceasta a fost perioada, mult prea scurtă, alocată turneului final. Situație care n-a depins de noi…