Mâine, cu Bochum!

Azi-dimineață, echipa a făcut un antrenament.

Tragerea la sorți (foto jos) – rezultatele ei le-am menționat anterior – a avut loc la Universidad Camilo José Cela, UVT fiind, grație coeficientului bun al României, în urna a 2-a valorică (din cinci).

S-au format patru grupe de câte cinci echipe, doar locurile 1 calificându-se pentru semifinale. În caz de punctaj egal în grupe, primul criteriu e rezultatul direct, apoi golaverajul general. Se vor juca două reprize de câte 35 de minute (doar finala, 2×45), iar în meciurile eliminatorii, în caz de scor egal la finalul timpului regulamentar, se va trece direct la lovituri de departajare. Fiecare echipă poate face, într-un meci, cinci schimbări.

Toate partidele se vor disputa pe cele trei terenuri sintetice din complexul sportiv de la Boadilla del Monte.

Marea majoritate a meciurilor vor avea, atenție, arbitraj VAR și vor fi televizate în direct, online, pe canalele de YouTube EUSA Football 2019!!

Seara, pe stadionul principal de la Boadilla del Monte, s-a desfășurat ceremonia de deschidere (foto din introducere). La care jucătorul nostru Dennis Ciobanu a fost ales de  organizatori să citească jurământul sportiv pentru toți fotbaliștii din turneul masculin!!

Competiția debutează mâine. Iar de la ora locală 17 (o oră mai târziu în România), UVT întâlnește chiar favorita grupei, pe germanii de la University of Bochum! Mereu pretendentă la titlu.